| RSİ hakkında geniş bilgi almak için |
|
| Telefon | : 0312 811 24 89 |
| Gsm | : 0535 977 46 61 |
| : 0505 661 46 35 | |
| : 0544 420 19 35 | |
| E-Posta | :filembozkurt@gmail.com |
| :filembozkurt@hotmail.com | |
veya Başvuru Formunu doldurun |
|

SİPARİŞ KODU: Dr.F-90
ADI: Q-10 Nachtkerzenöl Activ-Spezialcrema
ÜRÜN HAKKINDA: Koenzim Q -10 gece sefa yağı sheabutter ve E vitamin gibi etkili ve etkin maddeler içerir. Bu maddeler ciltteki yağ ve nem oranını dengeler, kırışıklıkların vakitsiz oluşmasına yol açan etkenlere karşı etki yapar. Kremin düzenli kullanılması halinde cildin üst tabakalarının yenilenmesini hızlandırır. Cilde göze çarpıcı bir tazelik ve gerginlik verir. Hücrelere canlılık verir. Kolay emilir. Normal ciltler için olduğu gibi ihtiyaçları çok olan yorgun kuru ve hassas ciltlerin bakımı için de uygundur.
Q ENZİM NEDİR ? Enzimlerin etkinliğini arttırıcı işlev gören koenzimler ve enzimler yağların proteinlerin ve şekerin hücrelerde enerjiye dönüştürülmesi için cildin ihtiyaç duyduğu maddelerdir. Hücrelerde enerjinin dönüşümünde önem taşıyan koenzim Q-10 koenzimidir. Koenzim Q-10 organizma ve vücut hücrelerindeki madde değişim sürecini etkinleştirir.hücrelerin yenilenme yeteneğini iyileştirir.Antidoksanetkisi yapar , serbest radikallerin neden olduğu hücrelerdeki oksidasyon stresini engeller. Tozdan dumandan,sigaradan ve ışıktan korunabilmek için ille de cam köşklerde yaşamamız gerekmez.Fakat gündüz kreminin altına , kalkan yerini tutan koruyucu uygulamak gerekir.Kırışıklıkları ütülemek mümkün değildir,ancak özenle ve düzenli kullanıldıkları takdirde kremlerimizin büyük yararı vardır.
GECESEFA NEDİR ? Küpeçiçeğigiller familyasından bir bitkidir.Gecesefa tohumlarında soğuk pres yöntemi ile elde edilen yağ , linoleik asit ve linolenik asit gibi doymamış yağ asitleri ile zengindir. Kozmetik ürünlerinde temel madde olarak kullanılır.
SHEA YAĞI NEDİR ? Shea ağacının cevize benzer meyvesinden elde edilir.Kozmetik ürünlerinde kullanılan önemli bir maddedir.Kısa süre öncesine kadar shea yağı sınırlı miktarlarda sadece en değerli ve en pahalı kozmetik ürünlerde kullanılmaktaydı. Koenzim Q-10 , gecesefa yağı , shea yağı ve E vitamin gibi etkili ve etkin maddeler içerir bu maddeler ciltteki yağ ve nem oranını dengeler ,kırışıklıkları önler. KIRIŞILIKLARI DERİNLEMESİNE AZALTIR! Q-10 (Enerji üretiminde ve antioksidan olarak kullanılmaktadır.) ve gecesefa yağı , besleyici ve göze çarpıcı kırışıklıkları azaltıcı , hücrelerin etkinliğini arttırıcı ve hücrelerdeki maddelerin değişimini yenileyici , etkili , özel bir kremdir.
KULLANIŞ ŞEKLİ: Kremi geceleri uykudan önce sürmek en iyisidir. Temizlenmiş yüze, boyuna ve dekolte bölgesine hafif dairesel hareketlerle masaj yapılarak yedirilir. Gündüz kremi olarak da kullanılabilir.
SİPARİŞ KODU: Dr.F-78
ADI: Jojoba Hautcreme
ÜRÜN HAKKINDA: YOYOBA CÖMERTCE BESLER CİLDİ MÜKEMMEL NEMLENDİRİR VE KORUR. Doğal yoyoba yağı bütün cilt tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabilen enerji ve canlılık kaynağıdır. Kendine has yapısıyla cilt üzerinde aşırı nem kaybını önleyen, cildi kurumaktan koruyan ve çevrenin zararlı etkilerini engelleyen koruyucu film tabakası oluşturur. Cildi bol bol besler. Cilt daha parlak bir hal alır. Daha yumuşak olur. Cildin yaşlanması yavaşlamaya başlar. Vücudumuzu kaplayan cildin tamamının bakımı ve korunması için kullanılır. Özellikle de ellerde, cildin sorunlu bölgelerinden sayılan dizler, dirsekler ve dış etkilere maruz kalan diğer yerlerde soyulma eğilimi gösteren kuru, kaba ve çatlak ciltlerin bakım ve korunmasında etkilidir. Cilde yumuşaklık kazandırır, taze,bakımlı ve parlak bir görünüm verir.
KULLANIŞ ŞEKLİ: Krem Duş aldıktan yada banyo yaptıktan sonra hafif dairesel dokunuşlarla cildin tamamına yada sadece sorunlu bölgelere sürülür. Özellikle güneşlendikten, soloryum seanslarından, deniz yada havuzdan sonra kullanılması tavsiye edilmektedir.